Općinski načelnik


  • Načelnik općine Vrhovine – Milorad Delić  bacc.iur.– SDSS
  • Zamjenik načelnika općine Vrhovine – Miroslav Mašić – SDSS - (volonter)
Poštovani posjetitelji,
 

U ime Općinskog vijeća i moje osobno, želim Vam srdačnu dobrodošlicu na službene stranice Općine Vrhovine.

 

Namjena je ovih stranica omogućiti kvalitetan i jednostavan pristup informacijama o ustrojstvu i djelokrugu rada Općine Vrhovine te o svim novostima i društvenim aktivnostima na njenom teritoriju. U tom smislu, pozivam i Vas, drage Vrhovljanke i dragi Vrhovljani, da svojim prijedlozima i primjedbama date i osobni doprinos što učinkovitijem i uspješnijem djelovanju naše općine na dobrobit i zadovoljstvo svih naših žitelja, naših budućih naraštaja, ali i dragih nam putnika namjernika.

Suvremeno doba globalizacije i modernih tehnologija otvara nove mogućnosti razvoja i suradnje stoga ovim putem pozivam i sve zainteresirane ulagače i ljubitelje iskonskih prirodnih ljepota da svojim radom, idejama i znanjem, pomognu put održivog rasta i razvoja Općine Vrhovine, općine velikoga gospodarskog potencijala i brojnih prirodnih resursa.

U nadi da ćemo i nadalje ostvarivati jednako uspješnu i prijateljsku suradnju na promociji razvoja i ugleda naše Općine Vrhovine, srdačno Vas pozdravljam i radujem se Vašem dolasku!


Vaš načelnik,

Milorad Delić bacc.iur.

 

Transparentna javna nabava


Vremenska prognoza