Novosti

Igraonica za djecu u Vrhovinama

Općina Vrhovine tijekom ljetnih mjeseci otvoriti će igraonicu za djecu.

Igraonica će biti otvorena u novouređenoj zgradi na adresi Senjska 60 u Vrhovinama. Prostor igraonice uređen i opremljen je sredstvima općine Vrhovine, a realizaciju aktivnosti u igraonici sufinancirati će općina Vrhovine i Međunarodne mreže za fundacija Otvoreno društvo kroz projekt  "Krizni fond -  iDEMO Institut za demokraciju" sa iznosom od 12.689,00 USA .

 

 

Naš doprinos zajednici

Građanske inicijative sa područja općine Vrhovine polučile su novi uspjeh na natječaju Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva.

Na natječaju od 14.travnja 2011 godine projektni prijedlozi Mjesnog odbora Donji Babin Potok, Mjesnog odbora Rudopolje i OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac,Područna škola Vrhovine pozitivno su ocijenjeni i preporučeni za sufinanciranje od strane Zaklade.

Tijekom ovog mjeseca očekuje se i potpisivanje Ugovora  dok će realizacija projektnih prijedloga uslijediti tijekom kolovoza i rujna mjeseca.

 

Nabavka nove komunalne opreme na području općine Vrhovine

Općina Vrhovine objavljuje otvoreni postupak javne nabave za nabavku komunalna opreme .

Javna nabava obijavljena je u elektroničkom oglasniku ;N-16-M-125845-210611 pod Ev.br.nabave:12-OP/11.

Rok za dostavu ponuda  je 11.07.2011 godine u 12.00 h.

Dokumantaciju za nadmetanje možete preuzeti ovdje.

Obavjest ponuditeljima.

 

Završna faza izgradnje Tržnice u Vrhovinama

Tržnica Vrhovine  Izgradnja tržnice u naselju Vrhovine privodi se kraju. Tržnica se gradi po projektu ING Project d.o.o. Otočac .a sredstva za izgradnju osigurana su iz sredstava EIB II. Ministarstva mora, prometa i infrastrukture kroz Program „Integralni razvoj lokalne zajednice“ i sredstvima Općine Vrhovine. Radove na izgradnji tržnice izvodi Alte gradnja d.o.o. iz Vukovara.

 

 

Tržnica Vrhovine  Ukupna vrijednost radova, projektna dokumentacija, otkup zemljišta i svi drugi imovinsko-pravni izdaci i poslovi iznose 1.530.683,65 kn.Završetak izgradnje očekuje se, prema dinamičkom planu građenja, u srpnju 2011. godine.

 
Stranica 7 od 10

Transparentna javna nabava


Vremenska prognoza