Novosti

novogodišnja čestitka

Općinsko Vijeće općine Vrhovine i općinski Načelnik općine Vrhovine svim posjetiteljima web stranice općine Vrhovine i svim građanima općine Vrhovine želi sretnu i uspješnu 2011 godinu.
 

ZNANSTVENI SKUP

Općina Vrhovine u suradnji sa Katedrom za povijest prava i države Pravnog fakulteta u Rijeci, a povodom obilježavanja 380-te godišnjice donošenja "Statuta Valachorum" organizira u subotu 18.12.2010 godine ZNANSTVENI SKUP "Vlaški statuti (Statuta  Valachorum) iz 1630 godine-pravnio aspekti".

 

Znanstveni skup održati će se u prostorijama bivšeg društvenog doma u Gronjim Vrhovinama u vremenu od 11.00  - 16.00 sati.

 

Ruralni razvoj i ekološka proizvodnja

 

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore-Županijska komora Otočac i općine Vrhovine u petak 17.12.2010 godine s početkom u 12.00 sati u prostorijama bivšeg društvenog doma u Gornjim Vrhovinama održati će se predavanje na temu: Ruralni razvoj i ekološka proizvodnja.

 

Predavači na skupu biti će: Marin Fucijaš- voditelj prve ekološke stanica, predstavnici Županijskog ureda za gospodarstvo-odsjek poljoprivrede i predstavnici ličke razvojne agencije-LIRA.

 

Naš doprinos zajednici

 

Projekti MO Zalužnica pod nazivom "uređenje vodotoka Krainovac" i MO Gornje Vrhovine pod nazivom "uređenje prostora kao preduvjet unapređenja rada Mjesnog odbora", kao i projektni prijedlog Narodne knjižnice "S.S.Kranjčević" - Vrhovine ("uređenje opkoliša Narodne knjižnice") odabrani su za financiranje od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Sva tri projekta bila su prijavljena na natječaj Zaklade za poticanje partnerstav i razvoja civilnog društva pod nazivom "Naš doprinos zajednici"  koji je bio raspisan u prvoj polovini listopada 2010 godine..

 

 

Nove upute za izradu plana proračuna općine Vrhovine za razdoblje 2011. – 2013. god.

Na temelju stavka 2. članka 27. Zakona o proračunu („Narodne novine“ broj 87/08.) i Upute za izradu strateških planova za razdoblje 2011.-2013. Ministarstva financija i članaka 46. Statuta Općine Vrhovine («Županijski glasnik» Ličko-senjske županije br13/09. i 17/09.) općinski načelnik općine Vrhovine donosi Upute za izradu plana proračuna općine Vrhovine za razdoblje 2011. – 2013. god.
 
Stranica 9 od 10

Transparentna javna nabava


Vremenska prognoza