Novosti

Ruralni razvoj i ekološka proizvodnja

 

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore-Županijska komora Otočac i općine Vrhovine u petak 17.12.2010 godine s početkom u 12.00 sati u prostorijama bivšeg društvenog doma u Gornjim Vrhovinama održati će se predavanje na temu: Ruralni razvoj i ekološka proizvodnja.

 

Predavači na skupu biti će: Marin Fucijaš- voditelj prve ekološke stanica, predstavnici Županijskog ureda za gospodarstvo-odsjek poljoprivrede i predstavnici ličke razvojne agencije-LIRA.

 

Naš doprinos zajednici

 

Projekti MO Zalužnica pod nazivom "uređenje vodotoka Krainovac" i MO Gornje Vrhovine pod nazivom "uređenje prostora kao preduvjet unapređenja rada Mjesnog odbora", kao i projektni prijedlog Narodne knjižnice "S.S.Kranjčević" - Vrhovine ("uređenje opkoliša Narodne knjižnice") odabrani su za financiranje od strane Zaklade za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva.

Sva tri projekta bila su prijavljena na natječaj Zaklade za poticanje partnerstav i razvoja civilnog društva pod nazivom "Naš doprinos zajednici"  koji je bio raspisan u prvoj polovini listopada 2010 godine..

 

 

Nove upute za izradu plana proračuna općine Vrhovine za razdoblje 2011. – 2013. god.

Na temelju stavka 2. članka 27. Zakona o proračunu („Narodne novine“ broj 87/08.) i Upute za izradu strateških planova za razdoblje 2011.-2013. Ministarstva financija i članaka 46. Statuta Općine Vrhovine («Županijski glasnik» Ličko-senjske županije br13/09. i 17/09.) općinski načelnik općine Vrhovine donosi Upute za izradu plana proračuna općine Vrhovine za razdoblje 2011. – 2013. god.
 

Obilježen završetak školske godine u školi u Vrhovinama

Učenici PŠ Vrhovine, OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac prigodnom svečanošću dana 11.06.2010 godine obilježili su završetak školske godine 2009/2010,

Svečanost je održana u organizaciji PŠ Vrhovine, a pod pokroviteljstvom općine Vrhovine i OŠ Zrinskih i Frakopana Otočac.

 

završetak školske godine završetak školske godine završetak školske godine

 

Izgradnja tržnice u Vrhovinama

Tijekom ljetnih mjeseci u Vrhovinama će sredstvima općine Vrhovine i MMPI  biti izgrađena TRŽNICA,  površime cca 900 m2.
Općinski načelnik općine Vrhovine imenovao je Povjerenstvo koje će provesti potupak JAVNE NABAVE za ustupanje radova na izgradnji tržnice u naselju Vrhovine.

 
Stranica 9 od 10

Transparentna javna nabava


Vremenska prognoza