nacelnik

  • Načelnik općine Vrhovine – Milorad Delić bacc.iur.– SDSS
  • Zamjenik načelnika općine Vrhovine – Jovica Samolov – SDSS 

 

Poštovani posjetitelji,

U ime Općinskog vijeća i moje osobno, želim Vam srdačnu dobrodošlicu na službene stranice Općine Vrhovine.


Namjena je ovih stranica omogućiti kvalitetan i jednostavan pristup informacijama o ustrojstvu i djelokrugu rada Općine Vrhovine te o svim novostima i društvenim aktivnostima na njenom teritoriju. U tom smislu, pozivam i Vas, drage Vrhovljanke i dragi Vrhovljani, da svojim prijedlozima i primjedbama date i osobni doprinos što učinkovitijem i uspješnijem djelovanju naše općine na dobrobit i zadovoljstvo svih naših žitelja, naših budućih naraštaja, ali i dragih nam putnika namjernika.

Suvremeno doba globalizacije i modernih tehnologija otvara nove mogućnosti razvoja i suradnje stoga ovim putem pozivam i sve zainteresirane ulagače i ljubitelje iskonskih prirodnih ljepota da svojim radom, idejama i znanjem, pomognu put održivog rasta i razvoja Općine Vrhovine, općine velikoga gospodarskog potencijala i brojnih prirodnih resursa.

U nadi da ćemo i nadalje ostvarivati jednako uspješnu i prijateljsku suradnju na promociji razvoja i ugleda naše Općine Vrhovine, srdačno Vas pozdravljam i radujem se Vašem dolasku!

Vaš načelnik,

Milorad Delić bacc.iur.