Mar 25, 2020

OBAVIJEST KORISNICIMA USLUGA CENTRA ZA POMOĆ U KUĆI U OPĆINE VRHOVINE

OBAVJEŠTAVAJU SE KORISNICI USLUGA CENTRA ZA POMOĆ U KUĆI A I OSTALI STANOVNICI NA PODRUČJU OPĆINE VRHOVINE DA JE U VREMENU OD 07-15h DOSTUPAN BROJ TELEFONA CENTRA ZA POMOĆ U KUĆI 053-775-659, KAO I MAIL ADRESA [email protected], ZA SVE POTREBNE INFORMACIJE I POMOĆ OKO NABAVE LIJEKOVA I NEOPHODNIH NAMIRNICA.
DOSTAVA LIJEKOVA I ŽIVEŽNIH NAMIRNICA VRŠE GERENTODOMAĆICE CENTRA ZA POMOĆ U KUĆI, NA NAČIN DA SE OSIGURA PROPISANI RAZMAK IZMEĐU KORISNIKA I ZAPOSLENIKA OD 2 METRA SA ŠTO MANJE SOCIJALNOG KONTAKTA.

Odluka o organizaciji rada,rasporeda i radnog vremena za vrijeme trajanja epidemije COVID-19 nalazi se u sekciji Dokumenti -> Općina Vrhovine -> Centar za pomoć u kući .

Odluka o imenovanju koordinatora i zamjenika za zaštitu od epidemije bolesti COVID-19, uzrokovane virusom SARS-CoV-2 nalazi se također u sekciji Dokumenti -> Općina Vrhovine -> Centar za pomoć u kući .

Možda niste pročitali …

Ličko-senjska županija za narod Ukrajine

Ličko-senjska županija za narod Ukrajine

Obavještavamo sve stanovnike općine Vrhovine da je u tijeku humanitarna akcija prikupljanja pomoći u sklopu projekta ”Ličko-senjska županija za narod Ukrajine“ u razdoblju od 9. do 16. svibnja u prostoru općine Vrhovine, Senjska 48, od 8 do 15 sati. Sve zainteresirane...

read more
Bronca za Općinu Vrhovine u turizmu

Bronca za Općinu Vrhovine u turizmu

Nakon višemjesečnog obilaska terena i rada, Ocjenjivački sud (HRVATSKA UDRUGA ZA TURIZAM I RURALNI RAZVOJ „KLUB ČLANOVA SELO“) donio je odluku o dodjeli nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ za 2021. godinu. Općina Vrhovine osvojila je...

read more
VASKRŠNJA ČESTITKA OPĆINE VRHOVINE

VASKRŠNJA ČESTITKA OPĆINE VRHOVINE

Svim građanima općine Vrhovine koji vaskrsenje Hristovo slave po Julijanskom kalendaru, općinska uprava sa načelnikom Miloradom Delićem želi srećan Vaskrs i Vaskršnje praznike! HRISTOS VOSKRESE - VOISTINU VOSKRESE!!!

read more
 • Centar za pomoć u kući
 • Škola
 • Dječji vrtić
 • Ambulanta
 • Narodna knjižnica
 • DVD Vrhovine
 • Turistička zajednica

  Podaci o općini

  Adresa: Senjska ulica broj 48
  Tel: 053 775 010
  Fax: 053 775 601
  E-mail: [email protected]

  GPS koordinate:
  45°51'06" N
  15°25'17" E