Jul 19, 2017

OBAVIJEST – POREZ NA NEKRETNINE

Radi utvrđivanja i naplate porezne obveze Općina je dužna ustrojiti i dalje voditi strukturiranu Evidenciju o nekretninama i o poreznim obveznicima plaćanja poreza na nekretnine.

Prikupljanje podataka i izradu Evidencije o nekretninama i o poreznim obveznicima za Općinu Vrhovine obavlja Jedinstveni upravni odjel Općine Vrhovine.

Zato Jedinstveni upravni odjel Općine Vrhovine, ovim putem, poziva vlasnike i korisnike nekretnina na području Općine Vrhovine da, u cilju pravilnog ustrojavnaja Evidencije o nekretninama i o poreznim obveznicima i utvrđivanja činjenica bitnih za donošenje rješenja o porezu na nekretnine i zaduživanja obveznika plaćanja poreza, najkasnije do 31. listopada 2017. godine dostave podatke o nekretninama i poreznim obveznicima ispunjavanjem i dostavom priloženih obrazaca, posebno za svaku adresu nekretnine odnosno katastarsku česticu.

Svi obrasci su dostupni i na internetskoj stranici www.vrhovine.hr, a mogu se ispunjeni dostaviti osobno predajom Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vrhovine, Senjska 48, putem pošte ili elektroničkim putem na e-mail adresu: [email protected] .

Obrazac parametara za porez na nekretninu – poslovni prostor.
Obrazac parametri poreza na nekretnine – neizgradeno gradevinsko zemljiste.
Obrazac poreza na nekretnine – Stambeni prostor.

Poziv za dostavu podataka.

Eventualno potrebnu pomoć u popunjavanju obrazaca, dodatne informacije i upute molimo da zatražite putem tel. (053) 775 010, elektronski na email:  [email protected]

ili osobno u Jedisntvenom urpavnom odjelu kod Službenika-pročelnika gđe Marijane Orešković.

Ukoliko se traženi podaci ne dostave ili ako se oni bitno razlikuju od podataka kojima raspolaže Općina dobivenim od Državne geodetske uprave, Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja i Ministarstva financija – Porezne uprave, porezna obveza će se utvrditi na osnovi podataka kojima raspolaže Općina s najvišim koeficijentima utvrđenima Zakonom za stanje i dob nekretnine.

Možda niste pročitali …

Ličko-senjska županija za narod Ukrajine

Ličko-senjska županija za narod Ukrajine

Obavještavamo sve stanovnike općine Vrhovine da je u tijeku humanitarna akcija prikupljanja pomoći u sklopu projekta ”Ličko-senjska županija za narod Ukrajine“ u razdoblju od 9. do 16. svibnja u prostoru općine Vrhovine, Senjska 48, od 8 do 15 sati. Sve zainteresirane...

read more
Bronca za Općinu Vrhovine u turizmu

Bronca za Općinu Vrhovine u turizmu

Nakon višemjesečnog obilaska terena i rada, Ocjenjivački sud (HRVATSKA UDRUGA ZA TURIZAM I RURALNI RAZVOJ „KLUB ČLANOVA SELO“) donio je odluku o dodjeli nagrada „Suncokret ruralnog turizma Hrvatske – Sunflower Award“ za 2021. godinu. Općina Vrhovine osvojila je...

read more
VASKRŠNJA ČESTITKA OPĆINE VRHOVINE

VASKRŠNJA ČESTITKA OPĆINE VRHOVINE

Svim građanima općine Vrhovine koji vaskrsenje Hristovo slave po Julijanskom kalendaru, općinska uprava sa načelnikom Miloradom Delićem želi srećan Vaskrs i Vaskršnje praznike! HRISTOS VOSKRESE - VOISTINU VOSKRESE!!!

read more
 • Centar za pomoć u kući
 • Škola
 • Dječji vrtić
 • Ambulanta
 • Narodna knjižnica
 • DVD Vrhovine
 • Turistička zajednica

  Podaci o općini

  Adresa: Senjska ulica broj 48
  Tel: 053 775 010
  Fax: 053 775 601
  E-mail: [email protected]

  GPS koordinate:
  45°51'06" N
  15°25'17" E